Recept

Minestrone s rýží a parmezánem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (19%)
ID receptu: 27690

Ingredience

5 g Bazalka
0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cuketa
400 g Fazole červené sterilované
3 polévková lžíce Ocet ze šampaňského - Balsamic
2 polévková lžíce Olej kukuřičný
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
5 ks Rajčata
125 g Rýže neloupaná (Natural)
4 polévková lžíce Sýr Parmezán
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Vývar zeleninový
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 515 kcal
Kilojoule 2 155kJ
22% Sacharidy 79 g
18% Tuky 14 g
89% Sodík 2 g
40% Bílkoviny 23 g

Minestrone s rýží a parmezánem postup přípravy receptu:

1

Rýži uvaříme podle návodu.

2

Přes síto slijeme fazole, propláchneme je studenou vodou a necháme okapat. Nadrobno nakrájíme papriku, cuketu, rajčata a pórek. Oloupeme celer a nakrájíme na kostky. Oloupeme a jemně nasekáme stroužek česneku.

3

V hrnci zahřejeme olej a vložíme připravenou zeleninu. Vše zhruba 5 minut dusíme.

4

Zalijeme zeleninu zeleninovým vývarem a důkladně ochutíme solí, pepřem a cayenským pepřem. Vaříme dalších 10 minut. Dochutíme balsamikovým octem.

5

Polévku na talířích posypeme strouhaným parmezánem a ozdobíme lístky bazalky.

Poznámka

Vhodnou přílohou je čerstvá ciabatta.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept