Recept

Srnčí maso se žampiony na víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 27694

Ingredience

50 g Cibule
30 g Jogurt bílý
10 g Olej rostlinný
1 kávová lžička Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Srnčí maso
1 dl Víno červené
250 ml Vývar z hovězích kostí
1 stroužek Česnek
80 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 274 kcal
Kilojoule 1 145kJ
2% Sacharidy 8 g
15% Tuky 11 g
25% Sodík 506 mg
52% Bílkoviny 29 g

Srnčí maso se žampiony na víně postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli pokrájíme na drobno, česnek na tenké plátky, petrželovou nať posekáme najemno.

2

V hlubokém rendlíku rozehřejeme olej, vložíme do něj maso, cibuli, česnek a za stálého míchání orestujeme. Poté směs osolíme, opepříme, podlijeme vývarem, vínem a pod pokličkou na mírném plameni dusíme. Když je maso téměř měkké, přimícháme žampiony. Po deseti minutách vmícháme sojovou omáčku a jogurt.

3

Hotové maso posypeme petrželovou natí a podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept