Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 27695
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Cibule
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná
200 g Zaječí maso
30 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 260 kcal
Kilojoule 1 090kJ
2% Sacharidy 7 g
21% Tuky 15 g
13% Sodík 262 mg
41% Bílkoviny 23 g

Zajíc na smetaně postup přípravy receptu:

1

Maso ze zajíce nakrájíme na plátky, cibuli na kostičky.

2

Cibuli orestujeme na rozehřátém oleji, přidáme plátky masa, orestujeme, vmícháme papriku, podlijeme a dusíme pod pokličkou, dokud není maso měkké. Občas zamícháme a podle potřeby podlijeme.

3

Měkké maso vyndáme na talíř, v omáčce rozmícháme smetanu, v níž jsme rozšlehali mouku. Omáčku dobře provaříme, vložíme do ní zpět maso a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept