Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 27716

Ingredience

2 ks Cibule
600 g Kapr obecný
0,5 kávová lžička Kari koření
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
400 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 375 kcal
Kilojoule 1 568kJ
3% Sacharidy 9 g
22% Tuky 17 g
14% Sodík 274 mg
49% Bílkoviny 28 g

Blatenský kapr postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce kapra osolíme a obalíme v hladké mouce smíchané se sladkou i pálivou paprikou a kari kořením.

2

Porce urovnáme do pekáče, poklademe máslem nakrájeným na plátky a posypeme oloupanou, nahrubo nakrájenou cibulí.

3

Pečeme ve středně vyhřáté troubě a během pečení maso podléváme bílým vínem a poléváme vypečenou šťávou. Upečené porce mají mít křupavou kůrku.

4

Podáváme se smaženými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept