Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 27721
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
600 g Kapr obecný
20 g Máslo čerstvé
4 ks Mrkev kořen
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 316 kcal
Kilojoule 1 321kJ
5% Sacharidy 17 g
477% Tuky 358 g
14% Sodík 273 mg
51% Bílkoviny 29 g

Kapr v mrkvi postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce kapra pokapeme citronovou šťávou, osolíme a chvíli necháme proležet.

2

Očištěnou mrkev nahrubo nastrouháme. V kastrole na másle zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mrkev a bez podlití mícháme.

3

Když mrkev změkne, přidáme rajčatový protlak, nasekanou petrželku a koření. Vložíme porce kapra, mírně podlijeme vodou a společně dusíme.

4

Nakonec podle chuti přisolíme, okyselíme a přisladíme.

5

Pokrm můžeme podávat teplý i studený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept