Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 27753
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Česnek
1 ks Cibule
100 g Máslo čerstvé
60 ml Ocet kvasný lihový
3 g Pepř černý celý
300 g Rajčata
30 g Rozmarýn čerstvý
7 g Sůl
1 ks Telecí srdce
2 dl Víno červené
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 270 kcal
Kilojoule 1 130kJ
2% Sacharidy 6 g
23% Tuky 18 g
26% Sodík 529 mg
27% Bílkoviny 15 g

Telecí srdce s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Telecí srdce omyjeme a pokrájíme na menší kousky, které orestujeme na rozpáleném másle v hrnci. Přilijeme vodu a ocet a necháme chvíli povařit. Mezitím oloupeme cibuli, česnek, pokrájíme rajčata a všechno postupně přidáme do hrnce. Přihodíme bobkový list, pepř vcelku, osolíme a necháme 45 minut vařit na mírném ohni za občasného míchání, dokud srdce není měkké.

2

Nakonec vyjmeme bobkový list, cibuli, přidáme rozmarýn a 2 dl červeného vína, ještě pár minut povaříme a můžeme podávat s vhodnou přílohou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept