Recept

Smažené hovězí maso s pastinákem

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 27763

Ingredience

2 stroužek Česnek
350 g Cuketa
450 g Hovězí svíčková
6 polévková lžíce Olej rostlinný
3 polévková lžíce Omáčka Hoisin
2 ks Paprika červená
350 g Pastinák
1 špetka Pepř černý mletý
450 g Pórek
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 405 kcal
Kilojoule 1 693kJ
10% Sacharidy 37 g
15% Tuky 11 g
12% Sodík 231 mg
53% Bílkoviny 30 g

Smažené hovězí maso s pastinákem postup přípravy receptu:

1

Pastinák oloupeme, nakrájíme na tenké proužky a opláchneme ve studené vodě. Důkladně osušíme. Maso nakrájíme na nudličky, pórek na silnější plátky, papriku na větší kousky a cuketu na tenké plátky.

2

V pánvi rozpálíme olej a nejprve dozlatova osmahneme pastinák. Vyjmeme a osušíme na papírové utěrce. Poté orestujeme masové nudličky a také vyjmeme. Za stálého míchání osmahneme do změknutí česnek spolu s pórkem, paprikou a cuketou. Dle chuti okořeníme.

3

Do směsi vmícháme maso a omáčku hoisin a vaříme cca 2-3 min. Dochutíme a podáváme posypané pastinákovými nudličkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept