Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2778

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
100 g Křen
1 kávová lžička Ocet vinný
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
0,3 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 56 kcal
Kilojoule 234kJ
1% Sacharidy 5 g
5% Tuky 4 g
14% Sodík 287 mg
5% Bílkoviny 3 g

Octový křen postup přípravy receptu:

1

Octový křen zalijeme vařící polévkou. Přidáme cukr, několik kapek vinného octa, olej, osolíme a opepříme.

2

Dáme vychladnout a podáváme k hovězímu masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept