Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 27804
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
4 stroužek Česnek
1 krajíc Chléb konzumní
2 ks Cibule
500 g Hovězí maso zadní
500 ml Hovězí vývar základní
3 ks Hřebíček
300 g Mrkev kořen
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 298 kcal
Kilojoule 1 245kJ
6% Sacharidy 21 g
242% Tuky 181 g
30% Sodík 592 mg
58% Bílkoviny 33 g

Španělský guláš postup přípravy receptu:

1

Omyté hovězí maso nakrájíme na kousky a osmahneme na rozpáleném sádle.

2

Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a orestujeme. Okořeníme hřebíčkem, bobkovým listem, mletou paprikou a solí. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka.

3

Před koncem dušení přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou mrkev a chvíli podusíme.

4

Nakonec guláš zahustíme na kostičky nakrájeným chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept