Jednoduchý recept

Jehněčí brzlíky s rýží

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 27812
Kategorie: Maso

Ingredience

800 g Jehněčí brzlík
1 špetka Kari koření
60 g Máslo čerstvé
150 ml Omáčka rajčatová
2 špetka Pepř černý mletý
500 g Rýže dušená
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 349 kcal
Kilojoule 1 461kJ
6% Sacharidy 23 g
3% Tuky 2 g
16% Sodík 317 mg
52% Bílkoviny 29 g

Jehněčí brzlíky s rýží postup přípravy receptu:

1

Jehněčí brzlíky důkladně propláchneme pod tekoucí vodou, vhodíme na půl minuty do vroucí vody, aby se zatáhly, scedíme a necháme vychladnout. Brzlíky osolíme, opepříme a posypeme špetkou kari koření.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme brzlíky a opečeme z obou stran dozlatova.

3

Dušenou rýži promícháme s rajčatovou omáčkou, upravíme na talíře a přiložíme smažené brzlíky.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept