Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 27849

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Kečup
1 špetka Kmín celý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
40 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl mořská
250 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 206 kcal
Kilojoule 861kJ
2% Sacharidy 6 g
9% Tuky 7 g
12% Sodík 250 mg
53% Bílkoviny 30 g

Filé s česnekem postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme omyté, na plátky nakrájené filé a osmahneme. Potom filé vidličkou roztrháme na malé kousky, přidáme prolisovaný česnek, mořskou sůl a kmín. Podlijeme trochou vody a podusíme chvíli pod pokličkou.

2

Před koncem dušení vmícháme kečup a nastrouhaný sýr.

3

Podáváme s pečivem nebo s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept