Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (28%)
ID receptu: 27864

Ingredience

8 ks Brambory
1 ks Cibule
800 g Hovězí maso zadní
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Skořice mletá
1 špetka Sůl
250 ml Vývar zeleninový
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 549 kcal
Kilojoule 2 295kJ
8% Sacharidy 30 g
36% Tuky 27 g
24% Sodík 470 mg
88% Bílkoviny 49 g

Arabský kebab postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Na rozehřátém másle zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme maso, ze všech stran zprudka opečeme, až pustí šťávu.

2

Maso nejprve dusíme ve vlastní šťávě, poté nepatrně podlijeme vývarem. Asi v polovině dušení přidáme celé stroužky česneku a oloupané, na kostičky nakrájené brambory.

3

Podle potřeby podléváme dalším vývarem. Když je maso měkké, přidáme skořici a podusíme ještě dalších 5 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept