Recept

Švýcarský sýrový koláč

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 27884

Ingredience

250 g Mouka pšeničná hladká T 650
125 g Máslo čerstvé
8 ks Rajčata
500 ml Smetana 12% (konzumní)
250 g Sýr Ementál (Primátor)
5 ks Vejce slepičí
1 ks Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,089 kcal
Kilojoule 4 556kJ
22% Sacharidy 78 g
91% Tuky 68 g
5% Sodík 110 mg
74% Bílkoviny 42 g

Švýcarský sýrový koláč postup přípravy receptu:

1

Z mouky, másla, soli a 1 vejce vypracujeme těsto - rozválíme je a vložíme do koláčové formy.

2

Rajčata a sýr nakrájíme na plátky. Koláč poklademe střídavě sýrem, rajčaty a vekou. Do zakysané smetany rozkvedláme zbylá 4 vejce, okořeníme paprikou a osolíme, nalijeme na koláč a povrch ještě poklademe kousky másla.

3

Pečeme v dobře vyhřáté troubě dozlatova.

4

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept