Zdravý recept

Křepelka na medu marinovaná v pěti druzích koření

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 530 minut
Doba přípravy: 520 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 27909

Ingredience

2 ks Badyán
1 ks Cibule
2 ks Cibulka jarní
2 kávová lžička Fenykl obecný
1 špetka Hřebíček mletý
4 ks Křepelka
4 polévková lžíce Med včelí
2 polévková lžíce Omáčka sójová
2 kávová lžička Pepř černý mletý
2 kávová lžička Skořice mletá
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 276kJ
7% Sacharidy 24 g
10% Tuky 7 g
4% Sodík 84 mg
62% Bílkoviny 35 g

Křepelka na medu marinovaná v pěti druzích koření postup přípravy receptu:

1

Po obou stranách rozkrojte kuchyňskými nůžkami každou křepelku tak, abyste mohli lépe vytáhnout páteř.

2

K pracovní ploše si přimáčkněte každou křepelku a přichyťte dvěma bambusovými grilovacími jehlami.

3

Rozdrťte v hmoždíři badyán se skořicí, fenyklovými semínky, hřebíčkem a pepřem. Přidejte česnek, med, cibuli a sójovou omáčku. Vše promíchejte.

4

Na tác dejte křepelky, zalijte marinádou a osm hodin nechte marinovat.

5

Na rozpálený rošt vložte marinované křepelky a 8 minut grilujte z každé strany. Maso potírejte během pečení zbylou marinádou.

6

Hotové křepelky položte na lůžka z banánových listů a ozdobte jarní cibulkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept