Jednoduchý recept

Zelený hrášek s máslem

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 2794

Ingredience

600 g Hrášek
50 g Máslo čerstvé
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 215 kcal
Kilojoule 898kJ
6% Sacharidy 22 g
15% Tuky 11 g
4% Sodík 76 mg
15% Bílkoviny 8 g

Zelený hrášek s máslem postup přípravy receptu:

1

Hrášek uvaříme v osolené vodě doměkka a necháme okapat.

2

Na pánvi zpěníme mslo, přidáme hrášek a nasekanou petrželovou nať a krátce promastíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept