Recept

Kuřecí řezanka na víně s žampiony

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 27941

Ingredience

400 g Brambory pečené
50 ml Koňak Armaňak
600 g Kuřecí prsa
20 g Máslo čerstvé
50 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
15 g Sůl
150 ml Víno bílé
200 ml Vývar drůbeží
80 g Šalotka
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 655 kcal
Kilojoule 2 739kJ
14% Sacharidy 52 g
29% Tuky 22 g
91% Sodík 2 g
68% Bílkoviny 38 g

Kuřecí řezanka na víně s žampiony postup přípravy receptu:

1

Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, žampiony na plátky, šalotku nadrobno.

2

V pánvi rozpálíme olej, přidáme lžíci másla, přisypeme kousky masa, osolíme, opepříme a orestujeme. Přidáme plátky žampionů, šalotku, osmahneme, podlijeme vínem, koňakem a na prudkém ohni necháme téměř vyvařit. Nyní zmírníme oheň, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.

3

Pokrm rozdělíme na talíře a přiložíme opečené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept