Recept

Polévka z červené řepy s klobásou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (26%)
ID receptu: 2797
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

1 ks Bobkový list
150 g Červená řepa
1 ks Cibule
200 g Hovězí maso přední
100 g Klobása uzená
50 g Mrkev kořen
5 ks Pepř černý celý
30 g Petržel kořen
2 dl Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
120 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 464 kcal
Kilojoule 1 943kJ
13% Sacharidy 46 g
72% Tuky 54 g
15% Sodík 302 mg
40% Bílkoviny 23 g

Polévka z červené řepy s klobásou postup přípravy receptu:

1

Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Kyselé zelí, mrkev, petržel a cibuli očistíme a nakrájíme. Klobásu krájíme na kolečka.

2

Hovězí maso dáme vařit vcelku do studené a osolené vody s celým pepřem a bobkovým listem. Po půl hodině varu přidáme červenou řepu, kyselé zelí, mrkev, petržel, cibuli a klobásu.

3

Měkké maso vyjmeme, nakrájíme na kostky a vrátíme ho zpět do polévky.

4

Nakonec přilijeme kyselou šlehačkovou smetanu.

Poznámka

Podáváme s černým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept