Recept

Kuřecí řezanka s rajčatovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27992

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
80 g Cibule
200 ml Hovězí vývar základní
600 g Kuřecí prsa
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
150 ml Omáčka rajčatová
2 špetka Pepř černý mletý
150 ml Smetana 12% (konzumní)
10 g Sůl
400 g Těstoviny vařené (průměr)

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 435 kcal
Kilojoule 1 821kJ
10% Sacharidy 35 g
18% Tuky 14 g
75% Sodík 1 g
73% Bílkoviny 41 g

Kuřecí řezanka s rajčatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno, bylinky posekáme.

2

V pánvi rozpustíme máslo, přidáme maso, osolíme, opepříme, krátce orestujeme, přisypeme cibuli, necháme zesklovatět, zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a dusíme 20 minut. Nyní přilijeme smetanu, rajčatovou omáčku, posypeme bylinkami a dusíme odkryté dalších 15 až 20 minut, až se šťáva částečně odpaří a mírně zhoustne.

3

Hotový pokrm rozdělíme na talíře a podáváme s vařenými těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept