Jednoduchý recept

Hanácká roštěná

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 280
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Česnek
200 g Cibule
1000 g Hovězí roštěnka níz. peč.
300 g Klobása Dunajská
200 g Křen
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 g Pepř černý mletý
200 g Slanina vepřová
30 g Sůl
150 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 616 kcal
Kilojoule 2 576kJ
2% Sacharidy 6 g
69% Tuky 52 g
71% Sodík 1 g
54% Bílkoviny 30 g

Hanácká roštěná postup přípravy receptu:

1

Z omytého a osušeného roštěnce nakrájíme roštěnky, mírně je naklepeme, okrajové blány nařízneme, maso osolíme, opepříme, potřeme třeným česnekem a pomoučíme hladkou moukou. Roštěnky rychleji opečeme v polovině horkého tuku a vyjmeme.

2

V části tuku osmažíme dozlatova cibuli, nakrájenou na jemná kolečka. Vyjmeme ji a necháme okapat na cedníku.

3

Ve zbylém tuku opečeme slaninu upravenou na hřebínky a oloupanou klobásu nakrájenou na kolečka.

4

Nakonec roštěnky ozdobíme po okrajích kolečky klobásy a smažené cibule, na střed položíme hřebínek slaniny a strouhaný křen. Podléváme vlastním výpekem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept