Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 28004

Ingredience

40 g Cibule
300 g Květák
40 g Mouka polohrubá
300 g Mrkev kořen
30 g Máslo čerstvé
300 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
1 špetka Vegeta
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 910 kcal
Kilojoule 3 806kJ
5% Sacharidy 18 g
348% Tuky 261 g
9% Sodík 181 mg
22% Bílkoviny 13 g

Zeleninové vdolky postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme v kastrole na másle. Přidáme očištěnou, na malé kousky nakrájenou zeleninu, mírně osolíme, okořeníme, opepříme a podusíme doměkka. Necháme vychladnout.

2

Potom do zeleniny vmícháme vejce rozkvedlaná s moukou.

3

Ze směsi tvarujeme menší vdolky a opékáme je v pánvi v dostatečném množství oleje dozlatova.

4

Vdolky upravíme na talíře a podáváme posypané nastrouhaným sýrem.

Poznámka

Vdolky můžeme připravit i z jiných druhů zeleniny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept