Jednoduchý recept

Kuřecí řezanka s bramborami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 28009

Ingredience

300 g Brambory
100 g Cibule
200 ml Hovězí vývar základní
600 g Kuřecí prsa
100 g Mrkev kořen
20 g Máslo čerstvé
30 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
15 g Sůl
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 365 kcal
Kilojoule 1 526kJ
4% Sacharidy 15 g
97% Tuky 73 g
88% Sodík 2 g
63% Bílkoviny 35 g

Kuřecí řezanka s bramborami postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na nudličky, cibuli s mrkví na kolečka, brambory na kostičky.

2

V pánvi rozpálíme olej, přidáme lžíci másla a jakmile se rozpustí, přisypeme nudličky masa. Na mírném ohni pozvolna smažíme, ochutíme solí, pepřem, vysmahneme na tuk a maso vyjmeme z pánve. Na tuk v pánvi dáme cibuli, mrkev, lehce orestujeme, podlijeme vínem, necháme z ploviny vyvařit a přisypeme kostičky brambor. Zalijeme vývarem jen tolik, aby byla zelenina ponořená. Dusíme 15 minut, šťávu necháme ze dvou třetin vyvařit a odstavíme.

3

Na talířích upravíme maso a doplníme dušenou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept