Pikantní pánev z červených cibulí - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pikantní pánev z červených cibulí
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | jelito |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 2801 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
2 ks | Chilli paprička |
500 g | Cibule |
125 ml | Hovězí vývar základní |
25 g | Máslo čerstvé |
1 špetka | Sůl |
125 ml | Víno bílé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 13g |
---|---|
Cholesterol | 7,5mg |
Draslík | 240,8mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 16,6mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 7,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chilli paprička, Cibule, Hovězí vývar základní, Sůl, Víno bílé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pikantní pánev z červených cibulí postup přípravy receptu:
1 | Cibuli oloupeme a rozdělíme na dílky tak, aby držely u sebe. |
2 | Rozehřejeme máslo, přidáme cibuli, česnek na plátky, chilli papričky, pokrájené najemno. |
3 | Zvolna opékáme 5 minut, přilijeme víno a necháme ho svařit na polovinu. Přilijeme vývar, dle chuti můžeme přisolit a vaříme pod pokličkou doměkka. |
4 | Podáváme ozdobené petrželkou. |