Jednoduchý recept

Cibulky s balzamikovým octem

  • Belgie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 2805
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Balsamico ocet
350 g Cibule
2 polévková lžíce Cukr krupice
1 polévková lžíce Olej olivový
5 ks Tymián čerstvý
60 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 152 kcal
Kilojoule 635kJ
9% Sacharidy 32 g
4% Tuky 3 g
4% Sodík 80 mg
8% Bílkoviny 5 g

Cibulky s balzamikovým octem postup přípravy receptu:

1

Malé cibulky nebo šalotky oloupeme a rozřízneme napůl.

2

Na oleji je smažíme 5 minut, potom přidáme balzamikový ocet a cukr. Vaříme cca 3 minuty, přidáme čerstvé snítky tymiánu a přilijeme zeleninový vývar.

3

Pod pokličkou vše dusíme asi 10 minut doměkka.

4

Podáváme posypané jarní cibulou nebo pórkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept