Jednoduchý recept

Vídeňská roštěná

  • Rakousko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Vídeňská roštěná 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 281
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Cibule
1500 g Hovězí roštěnka níz. peč.
100 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
30 g Sůl
150 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 562 kcal
Kilojoule 2 352kJ
1% Sacharidy 3 g
62% Tuky 46 g
63% Sodík 1 g
56% Bílkoviny 31 g
  • Vídeňská roštěná
  • Vídeňská roštěná
  • 1
  • Vídeňská roštěná
  • 2
  • Vídeňská roštěná
  • 3
  • Vložit obrázek

Vídeňská roštěná postup přípravy receptu:

1

Z upraveného hovězího roštěnce nakrájíme roštěnky. Mírně je naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, na tuku rychleji opečeme a vyjmeme.

2

Ve výpeku osmahneme dozlatova cibuli nakrájenou na jemná kolečka a ke konci smažení přidáme máslo.

3

Nakonec roštěnou přelijeme výpekem z cibulky s máslem a ozdobíme ji osmaženou cibulí.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept