Recept

Kuřecí řezanka na cibuli

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 28111
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Chléb konzumní
120 g Cibule
200 g Cibule sterilovaná
50 g Cibulka jarní
200 ml Hovězí vývar základní
600 g Kuřecí prsa
30 g Máslo čerstvé
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 668kJ
10% Sacharidy 35 g
15% Tuky 11 g
73% Sodík 1 g
69% Bílkoviny 39 g

Kuřecí řezanka na cibuli postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na nudličky, jednu cibuli nadrobno a druhou pokrájíme na plátky a rozebereme na kroužky. Jarní cibulku posekáme najemno.

2

V pánvi rozpustíme máslo, přisypeme nudličky masa, nadrobno pokrájenou cibuli, orestujeme. Zaprášíme troškou mouky, lžičkou mleté papriky, osmahneme a podlijeme vývarem. Nezapomeneme osolit a opepřit. Dusíme 15 minut, šťávu necháme téměř vyvařit a odstavíme.

3

Na jiné pánvi na kousku másla orestujeme kroužky cibule a dáme zatím stranou.

4

Porce masa rozdělíme na talíře, kolem dokola položíme několik malých nakládaných cibulek, povrch pokrmu posypeme jarní cibulkou, ozdobíme kroužky restované cibule. Podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept