Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 28114
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
6 ks Kuřecí prsa
4 polévková lžíce Omáčka sójová
70 g Solamyl - bramborový škrob
1 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Víno rýžové japonské - Mirin
2 kávová lžička Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 424 kcal
Kilojoule 1 772kJ
6% Sacharidy 20 g
10% Tuky 8 g
31% Sodík 627 mg
115% Bílkoviny 65 g

Kuřecí pamlsek postup přípravy receptu:

1

Vytvoříme si marinádu na maso smícháním sojové omáčky, mirinu, nastrouhaného zázvoru a prolisovaného česneku. Naložíme do ní na kostky nakrájené maso a uložíme v lednici po 30 minut. Poté ho obalíme v kombinaci škrobu a soli.

2

Rozehřejeme ve woku olej, nalitý do 1/3, cca do 180°C. Maso smažíme z obou stran dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept