Recept

Studené těstoviny s rajčátky a mozzarellou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2812
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

3 ks Citrony
120 g Mozzarella
60 ml Olej olivový
1 ks Oregano čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
240 g Rajčata Cherry
1 kávová lžička Sůl
300 g Těstoviny čtyřvaječné
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 540 kcal
Kilojoule 2 258kJ
19% Sacharidy 67 g
33% Tuky 25 g
20% Sodík 403 mg
30% Bílkoviny 17 g

Studené těstoviny s rajčátky a mozzarellou postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente. Zcedíme, ochutíme 20ml olivového oleje a necháme vychladnout.

2

Mezitím vyjmeme mozzarellu z nálevu, necháme okapat, nakrájíme na kostičky. Připravíme si šťávu ze 3 citronů a z jednoho z nich nastrouháme kůru. Rajčátka omyjeme a rozdělíme na 4 porce.

3

V míse smícháme mozzarellu, rajčátka, lístky čerstvého oregána a citronovou kůru. Ochutíme zálivkou z oleje, citronové šťávy, špetky soli a pepře.

4

Přidáme vychladlé těstoviny, promícháme, necháme několik minut stát a poté podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept