Recept

Kuřecí řezanka na estragonu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 28120

Ingredience

400 g Brambory vařené
60 g Cibule
15 g Estragon
200 ml Hovězí vývar základní
600 g Kuřecí prsa
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
100 ml Omáčka rajčatová
2 špetka Pepř černý mletý
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 466kJ
7% Sacharidy 27 g
14% Tuky 11 g
82% Sodík 2 g
65% Bílkoviny 36 g

Kuřecí řezanka na estragonu postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno, estragon posekáme najemno.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme maso, orestujeme a jakmile pustí šťávu, osolíme a opepříme. Přisypeme cibuli, necháme vysmahnout na tuk, zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a podusíme 15 minut. Nyní přilijeme rajčatovou omáčku a přisypeme velkou lžíci estragonu. Promícháme, ještě chvilku podusíme a odstavíme.

3

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept