Recept

Avokádový salát v okurce

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2814

Ingredience

200 g Avokádo
80 g Cibule
2 ks Citrony
1 ks Feferony
3 ks Okurka salátová
60 ml Olej olivový
1 ks Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 291 kcal
Kilojoule 1 219kJ
7% Sacharidy 26 g
31% Tuky 23 g
4% Sodík 73 mg
8% Bílkoviny 5 g

Avokádový salát v okurce postup přípravy receptu:

1

Avokádovou dužinu nakrájíme na kostky a zalijeme lžící citronové šťávy.

2

Cibuli nakrájíme nahrubo, rajče oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na kostičky.

3

Vše smícháme, přidáme feferonku, olej, zbylou šťávu a kůru z půlky citronu.

4

Z okurek odkrojíme konce, rozkrojíme podélně a pak ještě na poloviny, abychom dostali 12 špalíčků. Vydlabeme semínka, osolíme a naplníme připraveným salátem. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept