Jednoduchý recept

Kuřecí řezanka s pórkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 28174
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Brambory pečené
50 g Cibule
150 ml Hovězí vývar základní
600 g Kuřecí prsa
40 g Máslo čerstvé
5 ml Omáčka sójová
60 g Paprika červená
2 špetka Pepř černý mletý
150 g Pórek
10 g Sůl
60 g Žampiony čerstvé
60 g Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 486 kcal
Kilojoule 2 034kJ
15% Sacharidy 55 g
17% Tuky 13 g
64% Sodík 1 g
69% Bílkoviny 39 g

Kuřecí řezanka s pórkem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na nudličky, zelí nakrouháme nebo nakrájíme na proužky, papriku také na proužky, cibuli na plátky a rozebereme ji na kroužky, pórek na kolečka, žampiony na plátky.

2

V pánvi rozehřejeme 2 lžíce másla, přidáme maso, orestujeme a jakmile pustí šťávu, osolíme a opepříme. Necháme vysmahnout na tuk, přisypeme zeleninu, žampiony, osmahneme a zalijeme trochou vývaru. Zeleninu s masem zakápneme sójovou omáčkou, podusíme, až se tekutina téměř odpaří a stáhneme z ohně.

3

Jako příloha jsou vhodné opečené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept