Recept

Kohoutí varlata na grilu

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 28183
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Chléb konzumní
600 g Kohoutí varlata
20 g Máslo čerstvé
15 g Mouka pšeničná hladká T 650
120 ml Omáčka cikánská
2 špetka Pepř černý mletý
150 g Slanina vepřová
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 407kJ
9% Sacharidy 34 g
24% Tuky 18 g
64% Sodík 1 g
16% Bílkoviny 9 g

Kohoutí varlata na grilu postup přípravy receptu:

1

Varlata odblaníme, omyjeme pod tekoucí vodou, osolíme, opeříme a posypeme moukou. V pánvi na rozehřátém másle varlata orestujeme. Slaninu nakrájíme na tenké plátky a varlata do nich zabalíme. Takto zabalená varlata napichujeme rovnoměrně na 4 jehly, pokapeme máslem z pánve a grilujeme. Občas jehly pootočíme, aby se maso propeklo ze všech stran.

2

Podáváme s pečivem a pikantní omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept