Jednoduchý recept

Hrachová polévka po bavorsku

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 2819
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Bobkový list
200 g Brambory
2 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
150 g Hrách loupaný
2 ks Hřebíček
150 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej stolní
150 g Párky jemné
3 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 ks Tymián čerstvý
300 g Vepřové koleno uzené
7 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 596 kcal
Kilojoule 2 495kJ
12% Sacharidy 42 g
158% Tuky 119 g
6% Sodík 113 mg
52% Bílkoviny 29 g

Hrachová polévka po bavorsku postup přípravy receptu:

1

Hrách namočíme do studené vody přes noc.

2

Na oleji orestujeme nakrájenou mrkev, cibuli, celer, přidáme hrách i s vodou, pivo, koleno, brambory nakrájené na kostky a koření.

3

Vaříme do změknutí hrachu, pak koleno vyjmeme a dovaříme zvlášť. Uvařené maso obereme do polévky, přidáme párky a provaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept