Jednoduchý recept

Kuřecí nákyp

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 28193

Ingredience

60 ml Bešamel
600 g Kuřecí prsa
20 g Máslo čerstvé
120 g Okurky nakládané
2 špetka Pepř černý mletý
15 g Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 296 kcal
Kilojoule 1 237kJ
1% Sacharidy 3 g
19% Tuky 14 g
105% Sodík 2 g
68% Bílkoviny 38 g

Kuřecí nákyp postup přípravy receptu:

1

Kuřecí maso umeleme na strojku a vložíme do mísy, posypeme solí, pepřem, přilijeme bešamel, přidáme žloutky, promícháme a opatrně vmícháme sníh z bílků.

2

Zapékací formu vymažeme máslem, vložíme kuřecí těsto, dáme do vyhřáté trouby a pečeme při střední teplotě asi 1/2 hodiny.

3

Hotový nákyp naporcujeme na talíře a ozdobíme plátky kyselé okurky.

Poznámka

Nákyp můžeme připravit i z vařeného kuřecího masa, potom se doba pečení zkracuje.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept