Zdravý recept

Kuřecí maso v aspiku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 28206
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

40 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
200 g Kuřecí prsa
20 g Okurky nakládané
8 g Paprika červená
5 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
15 g Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 97 kcal
Kilojoule 405kJ
0% Sacharidy 1 g
4% Tuky 3 g
33% Sodík 666 mg
28% Bílkoviny 16 g

Kuřecí maso v aspiku postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, povaříme ve slané vodě 10 minut, scedíme a necháme okapat. Mezitím uvaříme vejce natvrdo, oloupeme a nakrájíme kráječem na plátky. Želatinu namáčíme v horké vodě podle návodu na obalu.

2

Připravíme si 4 stejné formičky jako na pudink, vypláchneme je hodně studenou vodou, na dno upravíme kousky masa, na ně položíme 2 plátky vařeného vejce, přisypeme 1 lžičku nakládaného hrášku, ozdobíme 1 plátkem červené papriky, 1 plátkem kyselé okurky a zalijeme želatinou. Dáme do lednice vychladit a podáváme jako předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept