Recept

Krém s červeným ovocem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 75 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 28220

Ingredience

200 g Cukr moučkový
100 g Jahody zahradní
500 g Maliny
100 g Rybíz červený
150 ml Smetana 33% (šlehačka)
8 ks Sněhové pečivo
2 l Zmrzlina jahodová

Nutriční hodnoty jedné porce

69% Kalorie 1,371 kcal
Kilojoule 5 737kJ
59% Sacharidy 211 g
74% Tuky 56 g
15% Sodík 303 mg
34% Bílkoviny 19 g

Krém s červeným ovocem postup přípravy receptu:

1

Formu na žemlovku vyložíme na dně a bocích jahodovou zmrzlinou a necháme 1 hodinu v mrazáku ztuhnout. Maliny rozmixujeme s 1 lžící moučkového cukru na pyré. Smetanu vyšleháme do tuhé šlehačky, osladíme.

2

Ztuhlou zmrzlinu vyklopíme na talíř, ozdobíme sněhovými pusinkami a šlehačkou. Střed vyplníme ovocem a přelijeme malinovou omáčkou.

3

Ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept