Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 28240

Ingredience

400 g Brambory pečené
60 g Cibule
1000 g Holoubata
60 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
10 g Sůl
250 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 722 kcal
Kilojoule 3 021kJ
14% Sacharidy 50 g
42% Tuky 31 g
56% Sodík 1 g
86% Bílkoviny 48 g

Holoubata na víně postup přípravy receptu:

1

Holoubata rozpůlíme a mírně naklepeme, cibuli nakrájíme na kolečka, petrželku posekáme.

2

V pekáčku rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli s petrželkou, krátce orestujeme. Do pekáčku vyskládáme půlky holoubat, osolíme, opepříme, povrch masa potřeme máslem, podlijeme vínem a dáme péct. Pečeme při střední teplotě asi hodinu. V průběhu pečení podléváme vínem a vodou, maso potíráme tukem z pekáčku.

3

Upečené půlky holoubat rozdělíme na talíře, doplníme pečenými bramborami a přelijeme šťávou z pekáčku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept