Jednoduchý recept

Holoubata nadívaná kuřecím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 28243
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Bramborová kaše
20 g Cibule
1000 g Holoubata
200 g Kuřecí prsa
50 g Máslo čerstvé
30 ml Mléko polotučné
2 špetka Pepř černý mletý
3 g Petržel kudrnka
40 g Strouhanka
15 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
200 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 730 kcal
Kilojoule 3 054kJ
7% Sacharidy 23 g
50% Tuky 38 g
110% Sodík 2 g
106% Bílkoviny 60 g

Holoubata nadívaná kuřecím masem postup přípravy receptu:

1

Holoubata omyjeme, osolíme, opepříme a pomažeme máslem. Kuřecí maso umeleme na strojku, vložíme do mísy, přidáme vejce, strouhanku navlhčenou v mléce, sůl, pepř, posekanou petrželku, nadrobno nakrájenou cibuli, dobře promícháme a touto směsí holoubata naplníme. Vložíme holoubata do pekáčku se dvěma lžícemi másla, podlijeme trochou vývaru a dáme péct. Pečeme asi hodinu, v průběhu pečení kontrolujeme podlití, aby se máslo nespálilo.

2

Hotová holoubata rozřízneme podélně i s nádivkou, rozdělíme na talíře a přelijeme trochou výpeku. Jako příloha je vhodná bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept