Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 28245

Ingredience

400 g Bramborová kaše
60 g Cibule
1000 g Holoubata
1 špetka Kmín drcený
50 g Máslo čerstvé
10 g Paprika mletá sladká
5 g Pažitka
2 špetka Pepř černý mletý
10 g Sůl
300 ml Vývar drůbeží
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 674 kcal
Kilojoule 2 821kJ
6% Sacharidy 22 g
47% Tuky 35 g
83% Sodík 2 g
87% Bílkoviny 49 g

Holubí maso s žampiony postup přípravy receptu:

1

Budeme potřebovat dvě holoubata, která vykostíme, maso nakrájíme na menší kousky, cibuli nadrobno, žampiony na plátky, pažitku posekáme.

2

V pánvi rozpustíme máslo, přisypeme maso, posypeme solí, pepřem, špetkou kmínu a orestujeme. Přidáme cibuli, žampiony, promícháme, zasypeme lžičkou mleté papriky, podlijeme vývarem, vsypeme pažitku a dusíme, dokud se tekutina téměř neodpaří.

3

Masovou směs upravíme na talíře a jako příloha je vhodná bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept