Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 28317

Ingredience

1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr moučkový
85 g Fazolové lusky zelené
3 polévková lžíce Máta
2 kávová lžička Olej sezamový
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 polévková lžíce Omáčka rybí
2 polévková lžíce Omáčka ústřicová
1 špetka Pepř černý mletý
280 g Skopová krkovička
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek
230 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 556 kcal
Kilojoule 2 325kJ
5% Sacharidy 18 g
58% Tuky 44 g
51% Sodík 1 g
46% Bílkoviny 26 g

Skopové na mátě postup přípravy receptu:

1

Veškerý přebytečný tuk odstraníme a krkovici nakrájíme na tenké plátky. V pánvi rozpálíme slunečnicový a sezamový olej a maso dohněda orestujeme. Poté vyjmeme a necháme okapat na papírové utěrce.

2

Mezitím v pánvi osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, rozmačkaný česnek a nadrobno nakrájenou chilli papričku. Přidáme zelené fazolky rozkrojené napůl a za stálého míchání restujeme další cca 3 min.

3

Poté přidáme špenát, plátky masa, ústřicovou a rybí omáčku, cukr a citronovou šťávu, za stálého míchání vaříme cca 3-4 min.

4

Hotové jídlo posypeme nakrájenou mátou, dochutíme kořením a podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept