Jednoduchý recept

Fazolové lusky na slanině

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2834

Ingredience

150 g Anglická slanina
0,5 ks Cibule
500 g Fazolové lusky zelené
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 216 kcal
Kilojoule 902kJ
3% Sacharidy 10 g
23% Tuky 17 g
19% Sodík 379 mg
12% Bílkoviny 7 g

Fazolové lusky na slanině postup přípravy receptu:

1

Fazolové lusky očistíme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě. Necháme okapat.

2

Slaninu rozškvaříme na pánvi, přidáme jemně nakrájenou cibuli, opražíme ji do světlé barvy a přimícháme lusky.

3

Nakonec pokrm osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept