Jednoduchý recept

Karamelové zelí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 28373

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Cukr krupice
1 polévková lžíce Kečup
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
250 ml Voda pitná
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 128 kcal
Kilojoule 534kJ
6% Sacharidy 20 g
7% Tuky 5 g
4% Sodík 74 mg
4% Bílkoviny 2 g

Karamelové zelí postup přípravy receptu:

1

V kastrole rozehřejeme sádlo, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, cukr a mícháme, až vznikne zlatavá kaše.

2

Potom přidáme kysané zelí, promícháme a podlijeme trochou vody. Vmícháme kečup, mírně osolíme, opepříme a dusíme tak dlouho, až se všechna tekutina odpaří.

3

Karamelové zelí je vhodnou přílohou k pečené kachně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept