Recept

Okurky v koprové omáčce

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 2838

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
10 g Kopr čerstvý
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Ocet vinný
1 kg Okurka salátová
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
0,1 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 208 kcal
Kilojoule 869kJ
5% Sacharidy 18 g
20% Tuky 15 g
5% Sodík 91 mg
6% Bílkoviny 4 g

Okurky v koprové omáčce postup přípravy receptu:

1

Okurky omyjeme, oloupeme, podélně rozkrojíme, zbavíme jader a nakrájíme na půlcentimetrové nudličky. Vložíme je na chvíli do osolené vařící vody a ocedíme.

2

Z tuku, mouky, jemně nakrájené cibule a z petrželky připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji kyselou smetanou, osolíme, opepříme, přidáme cukr a vinný ocet a vložíme okurky. Pomalu je dusíme doměkka.

3

Nakonec do pokrmu přidáme jemně nasekaný kopr.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept