Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2839
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

3 ks Cibulka jarní
1 ks Citrony
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 ks Okurka salátová
100 ml Olej olivový
16 ks Olivy černé
3 ks Paprika zelená
1 ks Petržel - nať
4 ks Rajčata
5 ks Ředkvička
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 894 kcal
Kilojoule 3 739kJ
15% Sacharidy 54 g
106% Tuky 80 g
254% Sodík 5 g
15% Bílkoviny 9 g

Pastevecký salát postup přípravy receptu:

1

Rajčata nejprve spaříme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme na kousky. Papriky omyjeme, rozpůlíme, odstraníme semínka a nasekáme najemno. Okurky oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibulku očistíme a nasekáme. Všechnu zeleninu smícháme v míse a přidáme nasekanou petrželku.

2

Dresink smícháme z olivového oleje, citronové šťávy, octa a soli a zalijeme jím salát.

3

Dozdobíme ředkvičkami nakrájenými na plátky a olivami. Podávat můžeme s chlebovou plackou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept