Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 28419

Ingredience

3 ks Bobkový list
100 g Celer bulvový
100 g Cibule
100 g Mrkev kořen
2 dl Olej olivový
40 ml Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
100 g Petržel kořen
200 g Sleď Baltický marinovaný
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 638 kcal
Kilojoule 2 671kJ
2% Sacharidy 7 g
163% Tuky 122 g
2% Sodík 40 mg
17% Bílkoviny 10 g

Sleď v zelenině postup přípravy receptu:

1

Zeleninu oloupeme, nakrájíme na kolečka, vložíme do hrnce a spolu s trochou oleje a kořením povaříme asi 10 minut na mírném ohni. Sledě zcedíme a na 2 lžících oleje zprudka osmažíme na pánvi. Zeleninu zcedíme, osolíme, opepříme a do uzavíratelné nádoby klademe střídavě sledě a zeleninu, proklademe bobkovým listem. Nakonec zalijeme olivovým olejem a nádobu uzavřeme a uložíme v chladnu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept