Paprikové vepřové maso - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 60 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Paprikové vepřové maso
Celkový čas: | 60 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 45 minut |
Autor: | pobihalka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (96%) |
ID receptu: | 28420 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
1 kávová lžička | Cukr krupice |
1 polévková lžíce | Olej rostlinný |
1 kávová lžička | Omáčka sójová |
1 ks | Paprika červená |
1 ks | Paprika zelená |
0,5 kávová lžička | Pepř bílý |
1 polévková lžíce | Sójová pasta Miso |
1 polévková lžíce | Sójové boby |
280 g | Vepřový bok |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 50,4mg |
Draslík | 257,1mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 36,8mg |
Vitamín E | 0,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr krupice, Olej rostlinný, Paprika červená, Paprika zelená, Pepř bílý, Sójová pasta Miso, Sójové boby, Vepřový bok mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Omáčka sójová mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Paprikové vepřové maso postup přípravy receptu:
1 | Vepřové maso si nejprve uvaříme ve vroucí vodě na mírném ohni po 30 minut. |
2 | Ve woku na oleji orestujeme připravené maso, vmícháme pastu a boby. Přimícháme proužky paprik, cukr, pepř a sojovou omáčku a prohřejeme. |