Recept

Telecí ledvinky na dvou hořčicích

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 28424

Ingredience

12 ml Hořčice
12 ml Hořčice kremžská
150 ml Koňak Armaňak
180 g Máslo čerstvé
12 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
300 g Telecí ledviny
300 ml Víno madeira

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 644 kcal
Kilojoule 2 694kJ
3% Sacharidy 12 g
57% Tuky 43 g
11% Sodík 221 mg
22% Bílkoviny 13 g

Telecí ledvinky na dvou hořčicích postup přípravy receptu:

1

Ledvinky dobře očistíme, opláchneme a pokrájíme na větší kousky.

2

Ty necháme 15 minut osmahnout na rozpáleném oleji.

3

Maso vyjmeme, tuk slijeme a maso vrátíme do hrnce. Přilijeme armaňak a zapálíme.

4

Ledvinky vyjmeme a necháme okapat, k vysmažené šťávě přilijeme víno a necháme zredukovat na polovinu.

5

Máslo smícháme s hořčicí a vmícháme do omáčky. Přisypeme ledvinky a promícháme.

6

Ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou osmažené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept