Jednoduchý recept

Telecí medailonky s ananasem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 28427

Ingredience

500 g Ananas
40 g Anglická slanina
100 g Máslo čerstvé
12 ml Olej olivový
1 špetka Pepř cayenský
10 g Petržel kudrnka
12 ml Rum
350 g Telecí svíčková

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 453 kcal
Kilojoule 1 895kJ
4% Sacharidy 15 g
47% Tuky 35 g
9% Sodík 175 mg
33% Bílkoviny 19 g

Telecí medailonky s ananasem postup přípravy receptu:

1

Ananas oloupeme a pokrájíme na 1 cm silné plátky, šťávu zachytáváme do misky.

2

Plátky ananasu osmahneme na rozpáleném másle, zalijeme rumem a zapálíme. Poté odložíme stranou.

3

Máslo necháme rozpálit s olejem a osmahneme na něm medailonky asi 2 minuty z každé strany.

4

Slaninu osmahneme na šťávě z masa a opět odložíme stranou.

5

Do šťávy na pánvi vmícháme ananasovou šťávu, osolíme, opepříme a necháme chvíli provařit.

6

Maso, slaninu i ananas podáváme přelité omáčkou.

Poznámka

Vhodnou přílohou je rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept