Jednoduchý recept

Husa s klobásovou nádivkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 28435
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
300 g Chléb konzumní
1600 g Husa mražená
200 g Klobása uzená
3 g Kmín drcený
25 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
150 g Strouhanka
15 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 949 kcal
Kilojoule 3 970kJ
9% Sacharidy 33 g
99% Tuky 75 g
43% Sodík 855 mg
65% Bílkoviny 37 g

Husa s klobásovou nádivkou postup přípravy receptu:

1

Klobásy oloupeme a šťouchadlem rozmačkáme. Strouhanku pokapeme rozpuštěným máslem, smícháme s klobásovvým masem, přimícháme drcený česnek a vypracujeme těsto, kterým naplníme husu.

2

Husu vložíme do pekáče, osolíme, opepříme a okmínujeme. Podlijeme vodou a dáme do vyhřáté trouby. Pečeme přibližně hodinu a půl, podléváme vodou a potíráme maso výpekem.

3

Upečenou husu naporcujeme a podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept