Recept

Salát z lusků s uzenou makrelou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 28457

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice
500 g Lusky zelené fazolové celé v mírně slaném nálevu
500 g Makrela uzená
6 polévková lžíce Ocet vinný
6 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 463 kcal
Kilojoule 1 937kJ
2% Sacharidy 8 g
43% Tuky 33 g
8% Sodík 163 mg
59% Bílkoviny 33 g

Salát z lusků s uzenou makrelou postup přípravy receptu:

1

Cukrové lusky omyjeme, očistíme a 2 minuty blanšírujeme v osolené vroucí vodě. Scedíme a necháme okapat.

2

Ocet, hořčici, olej, sůl a pepř promícháme. Uzenou makrelu nakrájíme na kostičky.

3

Cukrové lusky s makrelou dáme do salátové mísy a přelijeme připraveným dresinkem.

4

Pažitku omyjeme, nahrubo nakrájíme a přimícháme do salátu. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept