Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 28464

Ingredience

2 ks Bobkový list
1250 g Cibule
20 g Citronová kůra
560 ml Citronová šťáva
1000 g Hovězí maso zadní
6 g Libeček
2 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel kudrnka
50 ml Protlak rajčatový
160 g Rajčata
30 g Sádlo škvařené
2 špetka Sůl
12 ml Tabasco
6 g Tymián čerstvý
500 g Těstoviny konzumní
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 682 kcal
Kilojoule 2 853kJ
26% Sacharidy 93 g
19% Tuky 14 g
9% Sodík 188 mg
86% Bílkoviny 48 g

Hovězí na cibuli postup přípravy receptu:

1

Cibuli pokrájíme na kolečka a osmahneme na rozpáleném sádle. Smažíme do zezlátnutí, poté přidáme maso, pokrájené bylinky, utřený česnek, citronovou kůru a šťávu, osolíme, opepříme.

2

Necháme chvíli smažit, poté podlijeme 250 ml vody a uvedeme k varu. Do vařící se omáčky přidáme protlak a tabasco. Přiklopené dusíme cca 60 minut do změknutí masa.

3

Rajčata pokrájíme a přidáme k omáčce, necháme ještě pár minut dusit. Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce a ihned servírujeme s uvařeným masem a omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept